EVENEMENTEN

Geert Vandenbon stond meer dan 25 jaar met zijn voeten diep in de wereld van de evenementen. Het begon bij lokale concerten en bij de Ronde van België (TW Classic) in 1988 en het eindigde nooit.

 

De Ronde van Vlaanderen is de rode draad. Hij werkte 23 jaar actief mee aan de uitbouw en de modernisering van Vlaanderens Mooiste. Vna 1987 t/m 2009.  Het inspireeerde hem ook tot de uitgave van wielerboeken en tot het initiatief Centrum Ronde van Vlaanderen waarvan hij mede-stichter is.

 

Hij verzorgde sponsorstands op vele festivals in ons land (o.m. TW, Pukkelpop, Gentse Feesten), hij werkte mee aan de theatertour '10 jaar Roland', hij verzorgde de communicatie en/of de perscontacten voor andere happenings (De Gordel, Criterium Ninove, Muur & Mythe G'bergen). En er was o zo veel meer.

DIENSTEN

Je kan Geert Inschakelen in de organisatie van je eigen evenement: als side-kick, mee-denker voor de realisatie van het event, als planner, als communicatie-man, als perscontact,  als logistiek verantwoordelijke …

 

Daarboven kan hij in de achtergrond tal van organisatie-aspecten verzorgen: sponsoring, logistiek, communicatie, persrelaties. Hij kan adviseren, plannen en uitvoeren.