In 2019 is de Duiventil te bewonderen o.m. in  Wetteren, Zele, Lokeren, Ham, De Panne, Aalst, Diepenbeek, Mortsel, … en ook in Duitsland: Freiburg (IKF), Calden Parkfest en Hannover Zomerfestival

Voorstelling op AVS • dinsdag 4 juli 2017

 

We zijn blij en trots jullie te kunnen melden dat we dankzij de crowdfunding de duiventil  kunnen bouwen. 134 funders hebben ons op weg gezet naar de droom van Katrien.

Samen met de stad Gent en AKG dat koptelefoons ter beschikking stelde hebben we de wondermooie duiventil kunnen afwerken

Download deze infopagina voor de Duiventil van Pigeon on Piano

DUIVENTIL De kleinste concertzaal ter wereld

Foto Lieven Dirckx

De duiventil van Pigeon on Piano is een sprookjesachtige muzikale kijkdoos. Pianiste Katrien ‘Pigeon’ Verfaillie speelt eigen composities in de kleinste concertzaal ter wereld.

De duiventil kreeg begin 2018 een magistrale facelift en wordt steeds sprankelender. Wie luistert en binnengluurt belandt in een wonderlijke wereld, in een magisch schouwburgdecor van duifjes, lichtreflecties en eigenwijze pianocomposities. Katrien is hemels gekleed en speelt live de sterren tureluurs, wars van regels maar heerlijk harmonieus.

De duiventil van Pigeon on Piano is een unieke animatie-act. De perfecte ervaring voor elk festival of zomerhappening. En ook kinderen zijn er gek op.

Ceremoniemeesteres Martine leidt het geheel in magische banen. Er kunnen 10 toeschouwers op hetzelfde moment binnen kijken. Luisteren gebeurt via koptelefoon.

De Duiventil was in 2018-2019 te zein op talloze festivals in eigen land, in Nederland
en in Duitsland waar (o.m.) Das Kleines Fest in Hannover op het programma stond.

Sfeerverslag Duiventil Dranouter 2017